İzmir'in yeni video kanalı: İzmirTube
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

İzmir'in yeni video kanalı: İzmirTube

Facebook'ta paylaş
Büyükşehir Belediyesi'nden YouTube hamlesi
03/11/2017 , 09:09:17

Dünyanın en çok kullanılan video paylaşım platformu YouTube’da artık İzmir’in de bir kanalı var. İzmir Büyükşehir Belediyesi desteğiyle hayata geçirilen ‘İzmirTube’ kanalı, İzmirlilere ve İzmir’i sevenlere kente dair notlar aktaracak. İzmirTube, Türkiye’nin ilk ve tek şehir kanalı olarak keyifli içerikler

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin tanıtımı ve bilinirliğinin artırılması amacıyla Türkiye’de bir ilke imza atarak video paylaşım platformu YouTube’da “İzmirTube” adlı bir kanal açtı. Türkiye’deki ilk ve tek şehir kanalı ‘İzmirTube’ ile artık kent ile ilgili pek çok sorunun cevaplarına hızlı bir biçimde ulaşılabilecek. İzmir’e dair her şey için artık ‘İzmirTube’ var. İzmir usulü enginar dolması tarifinden Kordon’daki spor egzersizleri programlarına, festival günlüklerinden haberlere kadar pek çok şey ‘İzmirTube’da yayınlanıyor.  Eğlencenin, tarihin, lezzetin, sanatın ve sporun yeni adresi ‘İzmirTube’a www.youtube.com/izmirtube adresinden abone olunabiliyor.

 

Sevimli, renkli, eğlenceli ve çok bilgili

Türkiye’nin ilk ve tek şehir kanalı İzmirTube, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ve projeleri dahil, İzmirlinin sosyal ilgi alanları ve şehirde olup bitenlerin takip edildiği, kaliteli, keyifli ve faydalı içerikler üreten bir kanal. İzmir Büyükşehir Belediyesi ‘İzmirTube’ projesiyle, kentte olup bitenleri sevimli bir dil ve dinamik video içerikleriyle anlatarak şehrin ve şehirlilerin nabzını tutmayı ve böylelikle dijital ortamın öncü belediyesi olmayı hedefliyor. İzmir’le ilgili ulusal ölçekte farkındalık yaratmak amacıyla ortaya çıkan İzmirTube, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dijital ortamdaki güncel erişilebilirlik alanını da genişletmeyi amaçlıyor. 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin