DOĞASEVERLERDEN TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

DOĞASEVERLERDEN TERÖRE LANET YÜRÜYÜŞÜ

Facebook'ta paylaş
08/11/2017 , 11:35:48

İzmir'in toplu ulaşım devi Eshot ve diğer belediye kuruluşlarında  faaliyet gösteren  ESBELDER, halı saha futbolu, halkoyunları, tiyatro, özel anma günleri, geziler ve dans kursları gibi her türlü sosyal ve kültürel hizmetleri yürütmekle birlikte; “Yürüyüş ve Dağcılık Kulübü” adı altında 7'den 70'e her yaş grubundan oluşan doğaseverler,  rutin aralıklarla bir dizi doğa yürüyüşü yapmaktadırlar.

22 KİLOMETRE YÜRÜDÜLER

 

Esbelder Derneği Yürüyüş ve Dağcılık Kulübü’nün doğasever tutkunları,  bu hafta da toplumsal bir mesaj vermek için ellerinde "Teröre Lanet" dövizleri  taşıyarak,  geçtiğimiz  günlerde Hakkari Şemdinli'de şehit düşen vatan sevdalısı yiğitlerin acısı ve anısı için, Menderes Yeniköy ve Balaban Göleti civarlarında 22 kilometre yürüdüler.

 

Esbelder yürüyüş sorumlusu Vedat Çınar, bu ve benzer organizasyonları sivil toplum örgütlerini harekete geçirmek, toplumun ve siyasilerin dikkatini çekmek ve toplumsal olayları gündeme taşımak amacıyla yaptıklarını, ancak terörün kökü kazınana kadar acılarının dinmeyeceğini beyan etti.

 

Çınar, sözlerine şöyle devam etti: "Elbette basit protestolar terörü bitirmez. Biz bunu yaparak devlet ve güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Doğa seven insanın milletini ve devletini de sevdiğini göstermek istedik. Haberlerinizde yer vererek sesimizi duyurduğunuz için şahsım ve derneğimiz adına çok teşekkür ederim. Bir kez daha terör ve destekçilerine lanet olsun. Bu vatanı bölemeyeceksiniz. Bu vesile ile İdare çalışanlarımızı ve tüm İzmir’lileri, son derece ekonomik ve eğlenceli organizasyonlarımıza bekliyoruz.” Dedi.

 

ESBELDER ZEYBEKLERİ İZMİR BUCA’DA GÖSTERİ YAPTI

Dernek Genel Başkanı Nedret Demircan“Dağcılarımızın terör protestosu ile birlikte aynı gün ve günlerde, Esbelder zeybeklerinin de (izmir) Buca Kasaplar meydanında iki gün boyunca gösteri yaptıklarının” altını çizerek  “Bin civarında üyemiz ile birlikte; biz bir aileyiz, ülkemizi ve devletimizi seviyoruz.” Dedi

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin