Sevgiyi çizdiler ödülü aldılar
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
KÜLTÜR ve SANAT

Sevgiyi çizdiler ödülü aldılar

Facebook'ta paylaş
09/11/2017 , 13:14:51

Aydın Doğan Vakfı ve Yaratıcı Çocuklar Derneği'nin düzenlediği ve 16 şehirden 119 okul, 693 öğrencinin 788 karikatürle katıldığı 10. Karikatür Yarışması’nda Gaziemir Belediyesi iki Türkiye birinciliği, bir de Türkiye üçüncülüğü kazandı. Başkan Şenol “Hepinizi yürekten kutluyorum” dedi

 

Aydın Doğan Vakfı ve Yaratıcı Çocuklar Derneği'nin iş birliğiyle düzenlenen 10. Karikatür Yarışması’na Gaziemir Belediyesi Karikatür Atölyesi’nin çocuk kursiyerleri damga vurdu. 'Sevgi' temasıyla düzenlenen, Türkiye genelinde 16 ilden 119 okul, 693 öğrenci 788 karikatürün katıldığı yarışmaya Gaziemir Belediyesi 20 karikatürle girdi. Yarışmaya katılan eserler karikatür sanatçıları Aziz Yavuzdoğan, Gürcan Özkan, Kaan Saatci, Piyale Madra, Raşit Yakalı, Tan Oral, Yaratıcı Çocuklar Derneği Karikatür Yarışmaları Koordinatörü İbrahim Tapa, Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Didem Çapa ile Yönetim Kurulu Üyesi Havva Tapa'dan oluşan jüri tarafından değerlendirildi.

 

2 Türkiye birinciliği

 İlkokul 3. sınıftan 12. sınıfa kadar 5 ayrı kategoride değerlendirilen karikatürler arasından Gaziemir Belediyesi Karikatür Atölyesi iki Türkiye birinciliği, bir Türkiye üçüncülüğü, bir mansiyon, dört sergileme kazandı. Gaziemir Belediyesi Karikatür Atölyesi kursiyerlerinden Birinci Kategori’de yarışan Berke Bektaş Türkiye birincisi, Tuğra Aksoy Türkiye üçüncüsü oldu. Aynı kategoride yarışan Çağla Özmen ile Janset Atıcıer’in eserleri ile ikinci kategoride yarışan Muhammed Egemen Keleş ile Seğmen Uğur Çiğdem’in eserleri sergilemeye değer görüldü. Üçüncü kategoride ise Feyza Kılıç Türkiye birincisi olurken, Furkan Kılıç mansiyon ödülü kazandı.

 

‘Barışı sevgi dolu yürekleriniz getirecek’

Katıldıkları yarışmadan dereceyle dönmenin haklı gururunu yaşayan Gaziemir Belediyesi Karikatür Atölyesi kursiyerleri, eğitmenleri Mustafa Yıldız ve aileleriyle birlikte Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’u ziyaret etti. Kursiyerleri makamında ağırlayan Başkan Şenol, çocukların mutluluklarına ortak oldu. “Hepinizi yürekten kutluyorum, başarınız beni çok gururlandırdı” diyen Şenol “Sevgi temalı bir yarışmada dereceye girmeniz mutluluğumu ikiye katladı. Çünkü dünyaya barışı sizin sevgi dolu yürekleriniz getirecek. Her zaman ülkemizin geleceği olan siz gençlerimizin yanındayım” diye konuştu. 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin