GAZİEMİR GENÇLİK İÇİN BEREKETLİ GÜN
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

GAZİEMİR GENÇLİK İÇİN BEREKETLİ GÜN

Facebook'ta paylaş
27/11/2017 , 23:42:35

Evinde Güraltay Spor ile karşılaşan Gaziemir Gençlik Spor Ali’nin attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılırken zirvedeki İzmirspor'u yakaladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maç Notları: Türker Küpcük/ Ali İhsan Erdenilgen

İzmir Süper Amatör Lig Beyaz Grup 9 hafta maçlarında Gaziemir Gençlik Spor evinde Güraltay Spor'u konuk etti.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un da izlediği karşılaşmaya Gaziemir seyircisi de ilgi gösterdi.

Maç öncesi ligdeki sıralamada puan cetvelinde lider İzmirspor ve Çeşme Belediyespor'u iki puan geriden takip eden Gaziemir Gençlik Spor'un rakibi Güraltay Spor'un da iki puan önünde yer alıyordu.

İki takımın karşılamasının yanı sıra ligin zirvesindeki diğer iki takım İzmirspor ile Çeşme Belediyespor’un Çeşme'de karşılaşıyor olması 9.haftanın dikkat çeken detaylarıydı.

Geride bıraktığı 8 karşılaşmanın 4'ünü evinde oynayan Gaziemir Gençlik Spor bu maçlardan ikisini kazandı, ikisini kaybetti. Gaziemir Gençlik evinde istediği net üstünlüğü henüz yakalayamamışken deplasmanda oynadığı 4 maçın 3'ünü kazandı bir maçta da berabere kaldı.

Futbol oynamaya elverişli hava koşullarına karşın saha için aynı şeyi söylemek mümkün değildi. Futbolcular iyiden iyiye yıpranan suni çim sahada bazen dengelerini tutturmada hayli zorlandı.

Ev sahibi olan Gaziemir Gençlik Spor'da maç öncesi tedirgin bir hava vardı.

İlk yarıda pozisyon üstünlüğünü elinde tutan bir Güraltay vardı.  Takımın siyahi oyuncusu Oliver Limus Gaziemir kalesinde üst üste tehlikeler yarattı. 33. Dakikada Gaziemir oyuncusu Uğur, Hasan'ın pasında topla buluştuğu noktada yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Ağlarla buluşan meşin yuvarlak gol olarak sayılmadı.

Bu atağın ardından 39.dakikada bu kez Tolgahan'ın şutunu Gürlatay kalecisi Ayhan dışarı çeldi. İlk yarının son dakikasında Gaziemir defansının bakışları arasında topla buluşan Ali Zeybek'in şutu Gaziemir Gençlik Spor'un başarılı file bekçisi Ahmet Erbay'da kaldı.

İlk yarısı golsüz geçen karşılaşmanın ikinci yarısına bu kez Gaziemir Gençlik Spor hızlı başladı.

Maçın 52.dakikasında Hasan’ın pasında ceza sahasında topla buluşan Uğur rakibi tarafından düşürülünce hakem tereddütsüz penaltı düdüğü çaldı. Faule sebep olan Berkan gördüğü kırmızı kartla Güraltay'ı maçın geri kalan bölümünde 10 kişi bıraktı.

Penaltıyı kullanan Hasan'ın vücut hareketini iyi gözleyen Güraltay kalecisi Ayhan topun ağlara gitmesine izin vermedi.

56. dakikada Güraltay oyuncusu Caner'in sert şutunu bu kez Gaziemir kalecisi Ahmet çıkardı.

58 dakikada kornerden gelen topu kafayla kaleye göndermeye hazırlanan Oliver'in kafa şutu bu kez kendi arkadaşına çarparak auta gitti.

68.dakikada Gaziemir defansından Görkem sahip olmaya çalıştığı topu ıskaladı. Topu beklemeyen Oliver takımı adına bir pozisyondan daha yararlanamadı.

71. dakikada Gaziemirin sağ kanadından Güraltay'ın on sekizine dalan Uğur zor pozisyonda sol açıktan ısrarla topu takip ederek gelen Ali Yılmaz'ı gördü. Ali gelen topu ağlara göndererek Gaziemir Gençlik Spor'u maçta avantajlı konuma getirdi:1-0.

Güraltay 75.dakikada maçta beraberliği yakalama fırsatını ikinci yarıda oyuna giren Sergen ile kullanmadı.Maçın 90 dakikasında bir kez daha Oliver'e gol fırsatı vermeyen Gaziemir kalecisi Ahmet’in takımın sahadan galip ayrılmasında katkısı hayli fazlaydı.

Maçta sahanın yıldızı Gaziemir oyuncusu Ali Yılmaz'dı. Attığı tek golle takımına 3 puan kazandırdı. Maçın gizli kahramanı ise Uğur oldu. Uğur rakibin on kişi kalmasında ve Ali'yi gol noktasında buluşturmada önemli rol oynadı.

Gaziemir evinde kazanmanın mutluluğunu yaşadığı sırada en yakın rakipleri Çeşme Belediye ve İzmirspor'un golsüz berabere kaldığı haberi yeşil beyazların sevincini daha da arttırdı.

Lider İzmirspor ile puanın eşitleyen Gaziemir Gençlik Spor gelecek haftalarda ligin zirvesini ele geçirebilme şansını yakaladı.

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin