Damat olduğunu da görürüz inşallah
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
YAŞAM / MAGAZİN

Damat olduğunu da görürüz inşallah

Facebook'ta paylaş
27/11/2017 , 09:35:40

Hatice & Ulaş Şırlancı biricik oğulları Doruk için Kuşadası Wings Ephesus Hotel’de Sünnet Düğünü yaptı.

Doruk Şırlancı’nın sünnet düğününe Gaziemir’in eski yerleşik ailelerinin yanı sıra spor, sanat ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Sporcu kimliğinin yanı sıra sanatçı kişiliğiyle de tanınan ilçenin genç işadamları arasında da yerini alan Ulaş Şırlancı ve eşi Hatice Hanım konuklarını kapıda karşıladı.

Herkesin doyasıya eğlendiği gecede Ulaş Şırlancı sahneye çıktı. Davetlilere şarkılarıyla güzel anlar yaşattı. Kendisi gibi müzisyen kişiliğe sahip babası İlhami Şırlancı’yı sahneye davet etti. İlhami Şırlancı gelen istek üzerine Orhan Gencebay’ın “Akşam Güneşi” adlı şarkısını icra ederek bolca alkışlandı.

Baba oğlun sahnede olduğu sırada Doruk’un büyük annesi Lütfiye Şırlancı, anneannesi Naime Onat ve dedesi Mustafa Onat ve annesi Hatice Şırlancı duygulu anlar yaşadı.

Sünnet Düğünü davetlileri arasında Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Gaziemir Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Mazlum Mumamer Şentürk, Gaziemir Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Seydiköylüler Derneği Başkanı Hakan Süvari ve eşi Berrin Süvari, Seydiköylüler Derneği Başkan yardımcısı Nazmi Karaca ve eşi Zeynep Karaca, Gaziemir Gençlik Spor Kulübü yöneticileri Erdal Fetvacıoğlu, Arif Hepkavalalı ve eşi Zeynep Hepkavalalı, Nail Kocabaş ve eşi Nurdan Kocabaş, İsmail Calpbinici ve eşi Oya Calpbinici’de vardı.

CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin eşi Özden Tekin ve biricik kızları Emek Şırlancı ailesini mutlu gününde yalnız bırakmadı. Tekin ailesi İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi ve CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Bengü Sayköse ve eşi Gaziemir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ersin Sayköse ile geceyi birlikte takip etti.

İlk mürüvvetlerini gören Hatice & Ulaş Şırlancı çiftini tebrik eden davetliler “Allah damat olduğu günleri de göstersin” dileklerini paylaştılar.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin