YEREL HABERCİ’YE MASTER ÖDÜLÜ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

YEREL HABERCİ’YE MASTER ÖDÜLÜ

Facebook'ta paylaş
22/12/2017 , 14:16:04

Bayraklı Belediyesi’nin ev sahipliğinde Ege Masterler Federasyonu tarafından düzenlenen Dünya Masterler Günü etkinliğinde spor dalında ödül dağıtımı da gerçekleşti. Ödül verilen arasında Yerel Haberci’de vardı. Spor Yorumcusu ve eski hakemlerden Erman Toroğlu ve GS’li eski futbolcu Erhan Önal’ında katıldığı gecede Yerel Haberci’nin ödülünü imtiyaz sahibi Türker Küpcük aldı.

40 yaş ve üzeri herkesi futbol oynamaya ve spor yapmayı teşvik etme amacıyla kurulan Master takımları yaptıkları turnuvalar ve etkinliklerle kendilerinden kamuoyunda söz ettirmeyi başardı.

Organizasyonlarını ileriye taşıyan Masterler artık kurdukları ve kendi adlarını taşıyan federasyon teşkilatlarıyla içlerindeki futbol ve spor aşklarının hiçbir zaman sönmeyeceğini ortaya koydular.

Dünya Masterler Günü nedeniyle düzenledikleri etkinlikle ses getiren Ege Masterler Federasyonu öne çıkan federasyonlardan biri oldu.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinliğe diğer etkinikler de olduğu gibi Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ destek verdi.

Bayraklı Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen geceye onur konuğu olarak eski futbolculardan ve hakemlerden, spor yorumcusu Erman Toroğlu, bir zamanların milli takımın ve Galatasaray’ın önemli futbolcularından Erhan Önal katıldı. Türk Kızılayı Ege Bölge Müdürü Gökay Gök, eski futbolculardan Cüneyt Biçer, Serdar Meriç, Orhan Üstündağ, Şanver Göymen ve eski hakemlerden Yunus Yıldırım, Gaziemir Amatör Spor Kulüpleri Başkanı ve Gaziemir Master Futbol Kulübü Başkanı Mazlum Muammer Şentürk yönetim kurulu üyeleri de geceye katılanlar arasındaydı.

Ege Masterler Federasyonu Başkanı Başkanı Recep Çolak geceye katılan tüm konuklara teşekkür etti. Çolak “Sporun her yaşta yapılması gereken bir faaliyet olduğunu göstermek ve özendirmek için kurulan master kulüplerimiz harekese açık. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Dünya Masterler Gecesi’ne katılarak bize onur verdiniz. Bizlere bu imkanı sunan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'a, spor yorumcusu Erman Toroğlu'na hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı ve yönetim Kuruluna, TÜFAD şube başkanı ve yönetim kuruluna, federasyonumuza bağlı kulüplerin oyuncularına, yöneticilerine, spor dünyasının önde gelen isimlerine, ulusal ve yerel basın mensuplarına gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

Erman Toroğlu “Burada bulunmaktan çok mutlu oldum”

Eski futbolculardan ve hakemlerden spor yorumcusu Erman Toroğlu’da yaptığı konuşmada Masterler gecesinde bulunmaktan büyük onur duyduğunu ifade etti. Konuşmasını eski anılarını anlatarak başlayan Erman Toroğlu “Futbolculuk bambaşka bir şey arkadaş! Futbolcusunun eskisi, meskisi olmaz. Spor ve futbol yaşamımızın her alanında var. Ben bugün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük keyif aldım. Master takımlarımıza başarılar diliyorum. İyi ki varsınız”dedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ “Spora desteğe devam!”

Gecenin ev sahipliğini yapan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’da yaptığı konuşmada amatör spor kulüplere olan desteğinin süreceğini söyledi. Karabağ “Belediye başkanı olduğum günden beri amatör spor kulüplerimizi destekliyorum. Amatör sporu geliştirmek hepimizin görevi. Belediye olarak yarışmacı takım çıkarmıyoruz. Minikler ve yıldızlar takımlarımızla amatör sporun gelişmesine alt yapı katkısı veriyoruz. Amatör spor kulüplerini yaşatmanın çok zor olduğunu bilen bir başkanım. Bizim görevimiz onlarla yarışmak değil onların yaşaması ve geliştirilmesi için destek olmaktır” dedi.

MASTER ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Ege Masterler Federasyonu tarafından kentteki spor yaşamına katkılarından dolayı spor adamlarına, medya mensuplarına ve temsilcilerine ödül verildi.

 

Yerel Haberci’nin yer aldığı isimlere ödülleri federasyon temsilcileri tarafından takdim edildi.

 

Yerel Haberci’nin ödülünü imtiyaz sahibi Türker Küpcük aldı.

Gecede Türk Kızılayı Ege Bölge Müdürü Gökay Gök, İzmir ASKF Başkanı Kadri Yatkın, TÜFAD İzmir Şube Başkanı Şaban Acarbay, TFF Bölge Müdürü Hamdi Kutval, EMF Disiplin Kurulu Başkanı Osman Yılmaz,  Akdeniz Masterler Federasyonu Başkanı Mehmet Kaplan, TRT Spor Spikeri Murat Ünlü,  BEN TV İzmir Spor Müdürü Suavi Yardımoğlu, Fanatik Gazetesi Spor yazarları Ömer Necati Albayrak, Yunus Altun, Fanatik Gazetesi Kameramanı Gökay Akın, Foça Haber Spor Yazarı Seyfi Gül, Ege Spor Life İmtiyaz Sahibi Yılmaz Özlahlan ödül aldı.

 

Varol ZENGİNOBUZ
06/12/2017 , 15:48:49
iyiki varsın yerel haberci
Mustafa Kemal Atatürk milli iradenin egemenliği için basının önemli bir rol olduğunu farketti. Daha TBMM açılmadan önce çeşitli gazetelerin çıkarılmasını hatta bunlardan sonrada bu gazetelere haberleri verecek olan Anadolu Ajansının kurulmasını emretti.Amaç milli mücadele için halkı bilgilendirmek ve organize olmasını sağlamaktı. Basının iletişim konusunda çok etkili olduğunu gören Mustafa Kemal Atatürk yolların olmaması ve telgraf ile iletişimin güç olması nedeniyle ülke genelinde telsiz hattı kurulmasını sağladı. Atatürk daha o zamanlarda basının en etkili iletişim yolu olduğunu halkın bilgilenmesinde önemli rol alacağını farketmişti. Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır. Gaziemir'imizde yerel basın olarak,yayınlarına başladığı günden itibaren ilkeli ve dik duruşuyla farkındalık yaratan yerel haberci editörü sevgili türker beyi yürekten kutlar,başarılarının devamını dilerim.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin