ALAÇATI’DA GAZİEMİR’E ZEHİRLİ KURABİYE
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

ALAÇATI’DA GAZİEMİR’E ZEHİRLİ KURABİYE

Facebook'ta paylaş
15/12/2017 , 23:30:44

Gaziemir Gençlik Spor puan kaybetmeye devam ediyor. Yeşil Beyazlar Alaçatı deplasmanında sahadan 3-1 yenik ayrıldı.

 

İzmir Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta 11.Hafta geride kaldı. Son iki haftada üst üste yenilen Gaziemir Gençlik Spor 19 puanla yerinde saydı. 19 Puana sahip Gaziemir Gençlik ligdeki 5.sıradaki yerini korudu.

11.Hafta karşılamalarının en dikkat çekici maçı Menderes’te oynandı. İzmirspor ligde 6’ncı beraberliğini alırken, Menderes Belediye Eğitim Kültür Spor maçta ilk golü bulmasına karşı üstünlüğünü koruyamadı:1-1

İki haftadır liderlik koltuğunda oturan Çeşme Belediyespor evinde Selçuk Efes Spor Spor’a adeta gol yağdırdı. Ligin averaj takımı durumundaki Selçuk Efes maçında 12-0 galip ayrılan Çeşme puanını 25’e çıkarırken averajını da düzeltmiş oldu.

Çeşme’de oynanan bir başka karşılamada Alaçatıspor – Gaziemir Gençlik Spor maçıydı.

Alaçatı’da parçalı bulutlu bir hava ve meteorolojiye göre zaman zaman saatte 26 km esen rüzgar vardı.

Alaçatı stadının saha zemini futbol oynamaktan çok, ekilip-biçilen tarladan farksızdı! Orta saha başta olmak üzere saha zemininin birçok bölgesinde oluşan tümsekler futbolcuların sakatlanmasına yol açabilecek bir tuzaktan farksızdı!

Alaçatı sahasında gözlemlenen eksikler bunlarla da sınırlı değildi. Her yönüyle gözde bu turizm merkezindeki statta bir skorbord bile olmaması, tribünlerin hali içler acısıydı!

Bu olumsuzlukların dışında Alaçatı seyircisi, yönetici ve idareciler misafirperverlikleriyle dikkat çektiler.

Maçın başlama vuruşu ile birlikte ilk tehlikeli atak ev sahibi Alaçatıspor’dan geldi.

3.dakikada taç atışı sonrasında Gaziemir Gençlik Spor on sekizi içinde gelişen atakta karambol oluştu. Topa sahip olmak isteyen Alaçatı oyuncusu Kaan Özturan kendini yere atınca karşılamanın hakemi Erdem Demirtaş penaltıya hükmetti.

Alaçatı’da penaltı atışı için topun başına gelen Berke Acer’di. Berke topa gelirken vücut hareketiyle Gaziemir kalecisi Ahmet Erbay’ı yanılttı. Ahmet’in sol köşeye yöneldiğini fark eden Berke topu kalecinin sağ tarafından üst ağlara doğru yolladı:1-0

Alaçatı’nın öne geçmesinin ardından karşılaşmada eşitliği yeniden yakalamak isteyen Gaziemir gençlik Spor 11.dakikada önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Köşe atışı sonrasında topla buluşan Ali Yılmaz’ın çektiği sert şut az bir farkla üstten auta çıktı.

15.dakikada bu kez Alaçatı oyuncusu Berke’nin köşe atışı sonrasında topa iyi yükselen Fırat Tınaz takımının ikinci golünü attı:2-0.

18.dakikada Gaziemir oyuncusu Hasan Karakaş rakip yarı alanda kaptığı topla hareketlendi. On sekiz üzerinden vurduğu top Alaçatı kalecisi Ayhan Söğütlü’nün kucağında kaldı!

25.dakikada yine Hasan’ın zayıf vuruşunda meşin yuvarlak Ayhan’ın özensiz davranışı sonrasında  tıngır, tıngır kaleye yöneldi. Kaleci tehlikeyi son anda yaptığı ikinci hamleyle topu tutmayı başardı.

Alaçatı’nın geliştirdiği bir başka atak 28 dakikadaydı.  Köşe atışı sonrası Gaziemir kalesine havadan gelen topa kafa vuramayan Doğukan Yiğit bu önemli pozisyondan yararlanamadı.

Yine 42.dakikada Alaçatı oyuncusu Kubilay Bilen Gaziemir kalesinin sol tarafından hızlı bir şekilde bastırdı. Köşe gönderine yakın noktadan Kubilay’ın ortasını Doğukan bir kez daha ıskaladı.

İlk yarı 2-0 Alaçatı’nın üstünlüğüyle kapandı.

Alaçatıspor maçın ikinci yarısına da hızlı başladı.

47.dakikada Alaçatı oyuncusu Emre Can Kula topu kendi sahasından sürükleyerek Gaziemir’in yarı sahasının ortalarına kadar taşıdı. Emre yaklaşık 35 metre uzaklıktan çektiği sert şutu Gaziemir kalecisi Ahmet Erbay zorlukla uzaklaştırdı. Topu takip eden Kubilay düzgün bir vuruşla Gaziemir kalesine üçüncü golü attı: 3-0.

Bu gole Gaziemir karşılık verme fırsatını 52.dakikada yakaladı. Hasan sağ kanattan Alaçatı on sekizi içine yaptığı ortada, topa kayarak vurmak isteyen Uğur Kurar’ın düşüncesi sonuçsuz kaldı!

Yine 55.dakikada gelişen bir başka Gaziemir atağında Yeşil Beyazlar serbest vuruş kazandı. Serbest vuruş sonrasında bu kez Alaçatı kalesi önünde karambol yaşandı. Gaziemir oyuncusu Atakan Atalan rakibini rahatsız edici bir hareketlenme içinde olunca, Alaçatı oyuncusu karşılaşmadaki ikinci golünü bu kez kendi kalesine attı:3-1

Maçta 3-1’lik sonuca ulaşmasına rağmen Alaçatı’nın baskısı devam etti.

84.dakikada Gaziemir kalesine yüklenen Alaçatı’da, Bilal Kaya’nın vuruşunu kaleci Ahmet son anda çeldi.

86.dakikada ise bu kez atak sırası Gaziemir’deydi. Köşe atışından gelen topu Furkan Güney ve Tolgahan Gök ıskaladı. Top bu kez Ali Yılmaz’ın önünde kaldı. Ali’nin vuruşundan da sonuç çıkmadı.

Bu pozisyondan bir dakika sonra Gaziemir bir atak daha geliştirdi. Alaçatı on sekizinin içine yapılan ortada topla buluşan Gaziemir takım kaptanı Görkem Çıtak’ın çok sert şutunu, kaleci Ayhan aynı şıklıkla plonjon yaparak kornere çıkardı!

Maçtaki üstünlüğünü ve skoru korumak isteyen Alaçatı oyuncuları oyunu soğutmak için kendini sık sık yere attı. Kullandıkları atışlarda topu geç oyuna sokarak zamandan çaldı.

Hakem Erdem Demirtaş maçta oynanmamış süreyi dahil ederek karşılaşmayı 6 dakika daha uzattı.

Uzatma dakikalarında da başka gol olmayınca Alaçatı Gaziemir’i 3-1 yenerek evine puansız yolladı.  

 

   

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
25/03/2024 , 12:37:57
SİYASET
25/03/2024 , 12:27:09
SİYASET
25/03/2024 , 11:44:19
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin