Mobil Cv Bank
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
EKONOMİ

Mobil Cv Bank

Facebook'ta paylaş
11/01/2018 , 00:33:49

Türkiye’nin her dönemde en ön sıralarda yer alan sorunlarından olan işsizliğe çözüm üretmek üzere Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un 2009 yılında hayata geçirdiği CV Bank Projesi, 6 bin 121 insanın yüzünü güldürdü. İŞKUR’la yapılan bir protokolle hayata geçirilen CV Bank, iş arayanlarla, işçi arayan işletmelerin buluşma noktası haline geldi. Hazırlanan özel bir bilgisayar programıyla hizmet veren Cv Bank uluslararası alanda faaliyet gösteren çok uluslu şirketlerin ve holdinglerin bile dikkatini çekti. Başvuru yapanları yeteneklerine uygun işlere yönlendirerek kariyer planlaması yapan Cv Bank birimi, teknolojik gelişmeler doğrultusunda yeni uygulamalar hayata geçiriyor, hizmet kalitesini arttırıyor. Bilgi çağının avantajlarıyla hizmette modernizasyon sağlayan birim, belediyenin mobil uygulaması ve e-belediye üzerinden hizmet vermeye başladı. İş arayan vatandaşlar online kariyer merkezine dönüşen Cv Bank’a Ios ve Android işletim sistemine sahip tabletleri ve cep telefonları aracılığıyla başvuru yapabilecek. Vatandaşlar e-belediye ve mobil uygulamayı kullanarak yeni cv kaydı oluşturabilecek, sistemdeki mevcut özgeçmişini güncelleyebilecek. Kolay bir şekilde özgeçmiş oluşturmayı sağlayan sistem, eleman arayan firmaların da cv sorgulamasına imkan tanıyor.


İşçi ve işveren buluşturuluyor

Firmaların personel taleplerine göre kaydı bulunanlara SMS ile çağrı yapan Cv Bank personeli belediyenin meclis toplantı salonunda iş arayanlar ile işvereni bir araya getirerek iş görüşmesi yapmalarını sağlıyor. 725 firmanın insan kaynaklarıyla iletişim halinde olan birim personeli aynı zamanda sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor. Firmalardan kendilerine gelen eleman talebi doğrultusunda sosyal medya aracılığıyla duyuru yapıyor. Cv Bank’ın özel eğitimli personelleri aldıkları işaret dili eğitimi ile işitme engelli vatandaşlar ile işveren arasındaki engelleri aşıyor. CV Bank, vatandaşlara İŞKUR kaydı açma, kayıt güncelleme, işsizlik ödeneğine başvurma hizmetleri de sunuyor. İşverenlerin İŞKUR kaydını oluşturmasına, ilan açmalarına yardımcı olunuyor.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin