CHP İZMİR'DE İLK TOPLANTI YAPILDI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

CHP İZMİR'DE İLK TOPLANTI YAPILDI

Facebook'ta paylaş
7 Ocak Pazar günü yapılan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Kongresinde, CHP İzmir İl Başkanlığına seçilen Deniz Yücel ve İl Yönetim Kurulu, yapılan devir teslim töreninin ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.
11/01/2018 , 20:51:26

 7 Ocak Pazar günü  yapılan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir marsbahis İl Kongresinde, CHP İzmir İl Başkanlığına seçilen Deniz Yücel ve İl Yönetim Kurulu, yapılan devir teslim töreninin ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda İl Sekreteri ve Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütecek isimlerde belirlendi.

Yeni yönetimin ilk toplantısına başkanlık eden, CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel, toplantı sonrası yaptığı açıklamada " Kongrelerimizi tamamladık. Parti içi demokrasi yarışımız bitti. Şimdi tüm örgütümüzle gece, gündüz demeden çalışma vakti" dedi. Yücel şunları söyledi.

YÜCEL:BEKLENTİNİN FARKINDAYIZ

Bugün burada aldığımız görev ve sorumluluğun bilincindeyiz. Bize kongrede gösterilen teveccüh ile verilen yetkinin, ve bizden beklentilerinin farkındayız. Bugünden itibaren birlik ve beraberlik içinde çalışmaya başlıyoruz. Türkiye'nin içinde bulunduğu süreç herkesin malumu. Demokrasinin yaşatılması, hukukun üstünlüğünün sağlanması ve sosyal adaletsizliğin ortadan kaldırılması ancak CHP iktidarı ile mümkün. Bizler de, İzmir il yönetim kurulu olarak yapacağımız çalışmalarla, partimizin iktidarına İzmir'den büyük bir güç katacağız. Dinlenecek. bekleyecek zamanımız yok. Bu yolda her üyemize, her İzmirliye ihtiyacımız var. Bu birlikteliği sağlamak ve hedefimize ulaşmak için CHP İzmir il başkanlığı olarak hiçbir mücadeleden kaçmayacağımıza ve mesai gözetmeksizin çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Parti içi demokrasi yarışımız bitti. Şimdi tüm örgütümüzle gece, gündüz demeden çalışma vakti

İLK GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

İl yönetim kurulu toplantısında, İl  Sekreterliği  ile Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına görevlendirmelerin yapıldığını söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel " Yönetim kurulu toplantımızda iki görev için seçim yaptık. Bu seçimde İl sekreterliğine kurul üyemiz Birgül Değirmenci' yi, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına kurul üyemiz Leman Tunus oy birliği ile seçildiler. Arkadaşlarımızın bu görevleri layıkıyla yapacağına inanıyorum. Yönetim kurulumuzda ki diğer görevlendirmeleri de önümüzdeki toplantılarda yaparak, kamuoyuna açıklayacağız" dedi.

Varol ZENGİNOBUZ
11/01/2018 , 22:07:13
denizlerin dalgası,yarınların sevdasına...
Olgun insan güzel söz söylemesini bilen insan değil,söylediğini yapan ve yapabildiğini söyleyen insandır.Bilgelik bundan sonra ne yapılacağını, beceri bunun nasıl yapılacağını bilmektir. Erdem ise bunu yapmaktır. Yeni il başkanımızı ve yönetimini yürekten tebrik eder,başarılı yarınlar ve partimize iktidar diliyorum.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin