ESNAF ODASINDA IV SÜLEYMAN DÖNEMİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
EKONOMİ

ESNAF ODASINDA IV SÜLEYMAN DÖNEMİ

Facebook'ta paylaş
Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu’nda Süleyman Beyen yönetimi güven tazeledi. Yapılan seçimleri kazanan Beyen ve arkadaşları 4 yıl daha Gaziemir Esnaf Odası’nı yönetmekle görevlendirildi.
14/01/2018 , 01:53:42

Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel enterbahis Kurulu Akın Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Genel kurulu Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Balkan Göçmenleri Derneği Genel Başkanı Abdurrahim Nursoy,  Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı Hüseyin Uzun, MHP Gaziemir İlçe Başkanı Köksal Koç, GESKOP Yönetim Kurulu Başkanı Metin Taşkın, CHP eski ilçe başkanlarından Umut Tekin, belediye meclis üyeleri çeşitli derneklerin ve oda başkanlarının da bulunduğu çok sayıda davetli ve esnaflar takip etti.

Divan başkanlığını İESOB’un esnaf temsilcilerinden Mustafa Ak’ın üstlendiği kongrede Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, İzmir Esnaf Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve yeniden aday olan Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beyen birer konuşma yaptı. Faaliyet raporlarının okunması ve oylanması, oda gelir ve giderlerin oylanarak ibrası maddelerinden sonra yapılan seçimlerde tek aday Süleyman Beyen’in hazırladığı listesiydi.

248 kişinin oy kullandığı seçimde Süleyman Beyen ve arkadaşları oyların tamamını alarak yeniden seçildi.

Gaziemir Esnaf Odası Yönetimi’ne giren isimler şöyle; Başkan Süleyman Beyen. Yönetim Kurulu Üyeleri; Adem Balkaya, Bülent Cesur, Fikret Kaplan, Mehmet Çakal, Mustafa Keskin, Cemal Eriş.

Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri; Ogün Sert, Recep Koca, Polat Saç, Kadriye Arslan, Kudret Esen, Ünal Nişli, Vezir Ekin.

Denetim Kurulu Üyeleri; Engin Eski, Günay Hallaç, Hakan Kılıç. Yedek Denetim Kurulu Üyeleri; Ömer Dindar, Hasan Hüseyin Pullu ve Tayfun Bata.     

Varol ZENGİNOBUZ
13/01/2018 , 16:24:29
tebrik
Samimiyetin beIirtisi gözIer. DürüstIüğün ifadesi de tutuIan sözIerdir. Başta Süleyman başkan olmak üzere,tüm yönetim kurulunu tebrik eder,Gaziemir esnafları için güzel işler yapmanızı dilerim. Başarılar,tebrikler.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin