Gaziemir’den Sivas’a yardım eli
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

Gaziemir’den Sivas’a yardım eli

Facebook'ta paylaş
Maddi zorluklar içinde eğitimlerini sürdüren Sivas’ın Gemerek ilçesindeki Şehit İlker Uçar Çepni İlkokulu öğrencilerine Gaziemir Belediyesi yardım eli uzattı. Öğrencilerin eğitimlerine katkı koymak amacıyla hazırlanan kırtasiye, giyim ve spor eşyasından oluşan yardım malzemeleri yola çıktı
20/01/2018 , 12:20:34

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla marka projeler hayata geçiren Gaziemir Belediyesi, diğer illerdeki okul ve öğrencilere de yardım ediyor. Daha önce Van’ın Erciş ilçesinde eğitim veren Alaattin Sucular Ortaokulu’na malzeme yardımı yapan belediye şimdi de Sivas’ın Gemerek ilçesindeki Şehit İlker Uçar Çepni İlkokulu öğrencilerine yardım eli uzattı.

 

Öğrencilerin eğitimlerine katkı koymak ve hayatlarını kolaylaştırmak için harekete geçen belediye, Gaziemir Gıda Bankası Yardımlaşma Derneği’yle birlikte kıyafet, ayakkabı, kırtasiye ve spor malzemesinden oluşan yardım paketleri hazırladı. Yardım malzemesi bu yıl 21.’si düzenlenecek Gaziemir Uluslararası Çocuk Şenliği’ne davet edilen Şehit İlker Uçar Çepni İlkokulu öğrencilerine ulaştırılmak üzere yola çıktı. 


Eğitime büyük önem verdiğinin altını çizen Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Maddi zorluklar içerisinde eğitimlerini sürdüren öğrencilerimize olanaklarımız ölçüsünde yardım malzemesi hazırladık. Birlik, beraberlik ve dostluk duygularıyla bir nebze de olsa oradaki yaraları sarmak istedik” diye konuştu. 

Varol ZENGİNOBUZ
20/01/2018 , 17:11:18
takdir ediyorum...
Gaziemir Belediyesinin yardım elini uzatmasını takdirle karşılıyorum. Her insan gerek okul gerek iş gerek ev hayatında olsun her zaman bir takım şeyleri yapabilmek için mutlaka birilerine muhtaç olur. Bu duygularımız paylaşmaktan, yaptığımız işlere kadar her şeyi kapsar. Zaman hepimiz için o kadar kıymetlidir ki küçük zamanlara sıkışmış büyük işlerimiz vardır çoğu zaman. Böyle zamanlarda yardımlaşma en önemli plandadır. Karşılık beklemeden birlik olup yapılan her iş mutlaka zafer ile sonuçlanır. Başta sevgili başkanımız olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ederim...

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 16:03:51
SİYASET
28/03/2024 , 15:56:21
SİYASET
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin