İYİ PARTİ GAZİEMİR, İLK KONGRESİNE HAZIRLANIYOR
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

İYİ PARTİ GAZİEMİR, İLK KONGRESİNE HAZIRLANIYOR

Facebook'ta paylaş
Meral Akşener’in partisi İyi Parti Gaziemir İlçe Kurucu Başkanı Av.Leman Emin Bayındır ilk yönetim toplantısını yaptı. Yönetim Kurulu ilk toplantısının gündeminde görev dağılımının yanı sıra olağan ilçe kongreside vardı.
23/01/2018 , 20:18:06

İyi Parti Türkiye çapında teşkilatnmasını tamamlamasının ardından 2017 Aralık ayında gerçekleştirdiği 1.Büyük Kongre ile birlikte siyasi faaliyetlerine hız verdi.

 

İzmir’de önce il bazında teşkilatlanan İyi Parti kurucu İl Başkanı olarak Yıldırım Ulupınar’ı atarken, ardından il yönetim kurulu atamaları gerçekleştirildi. İzmir İl Yönetimi’nin önerisyle İzmir’in tüm ilçelerinde teşkilatnmaya yönelen İyi Parti’de kurucu ilçe başkanları ve yönetim kurulları da belirlendi.

 

İyi Parti Gaziemir İlçe Kurucu Başkanı olarak Avukat Leman Emin Bayındır tayin edildi. Bayındır ile birlikte kurucu ilçe yönetim kurulu üyeliklerine, Beyhan Mutlu (Mali Müşavir), Ramazan Biçici (Emekli), Gonca Arıkan (İşletmeci), Erdem Kahraman (Endüstri Mühendisi), Vicdan Okumuş (Ev Hanımı), Nuri Güner (Emekli Polis), Tuncay Dönmez (Tekstil İşletmecisi), Ramazan Karabulut (Emekli Okul Müdürü), Figen Yıldırım (Mali Müşavir), Hasan Yücel (Emekli), Öndr Atsan (İşadamı), Emine Arağ (Finansman Danışmanı), Hicran Durukan (Avukat), Kemal Esendağlı (Müteahhit), Ahmet Arslan (Esnaf), Hüsnü Ecemiş (Mali Müşavir), Asena Damla Kaya (Öğrenci), Ali Oruç (İşçi),  Salih Gökbudak (Elektrik Teknisyeni), Suzan Bayır (Esnaf), Hasan Hüseyin Aydın (Reklamcı), Serap Keskin Yazıcı (Diş Hekimi), Nazan Kayar (Sağlık Hasar Danışmanı), Mehmet Yalman (Emekli), Burcu Şenergüç (Muhasebe Müdürü), Hasan Türk (Emekli Diş Teknisyeni), Muharrem Şavgar (Emekli Astsubay), Damla Topçu (Girişimci), Kadri Önal (Emekli), Hasan Demirdelen (Emekli Başkomiser), Melih Şenergüç (Gayrimenkul Danışmanı) ve Mehmet Tokmak (Emekli)

İyi Parti Gaziemir Kurucu İlçe Yönetim Kurulu ilk toplantısını ilçe başkanı Leman Emin Bayındır’ın başkanlığında gerçekleştirdi. İlk toplantının gündem maddelerinden biri yönetim kurulu görev dağılımı ve bir diğeri de olağan ilçe kongesi tarihinin belirlenmesiydi.

 

İyi Parti İlçe Yönetim Kurulu arasında gerçekleşen görev dağılımı sonrasında başkan yardımcılıklarına Beyhan Mutlu, Ramazan Biçici, Gonca Arıkan, Erdem Kahraman, Vicdan Okumuş, Nuri Güner, Tuncay Dönmez getirildi. İyi Parti Gaziemir İlçe Sekreteri Ramzan Karabulut olurken, İlçe Muhasibi Figen Yıldırım oldu.

 

İyi Parti İlçe Yönetim Kurulu 1.Gaziemir İlçe Kongresi’nin 10 Şubat 2018 Cumartesi günü saat:10’da Gaziemir Belediyesi Nikah ve Düğün Salonu’nda yapılmasını kararlaştırdı. Yönetim 10 Şubat’ta çoğunluğun sağlanamaması halinde ise ilçe kongresinin ertesi gün 11 Şubat 2018 Pazar günü saat:10’da yapılmasını kararlaştırdı.  

“GAZİEMİR’DE ARTIK BİZDE VARIZ” 

Gaziemir’in çiçeği burnuda partisinin çiçeği burnunda ilçe başkanı Av.Leman Emin Bayındır Yerel Haberci’ye yaptığı kısa açıklamada “Gaziemir İyi Olacak, İzmir İyi Olacak diyerek verdiğimiz bu mücadelede herkesi İyi Parti’ye davet ediyoruz. Türkiye bizlerle İyi Olacak” dedi.  

 

 

 

 

Ramazan Karabulut
01/02/2018 , 21:11:42
Türkiye İyi Parti ile İYİ olacak.
40 yıllık bir eğitimci olarak emekli olduğumda memleketimizin içinde bulunduğu zorluklardan iyi parti ile çıkılabileceğini düşündüğüm için iyi partiye girdim ve Gaziemir ilçe sekreteri olarak görev aldım. Kısa bir süre içinde gördüm ki, isabetli bir seçim yapmışım, bilinen klasik siyasetçilik anlayışı dışında ekiplerin çok iyi şekilde oluşturulduğunu, çok nitelikli ve kalifiye insanların görev aldığını, kavgasız bir Türkiye için güzel çalışmalar yapılacağına olan inancım pekişti. Herkesi bu yeni oluşuma elinden geldiğince katkı ve oy vermeye davet ediyorum. Güzel ve iyi günleri hep birlikte oluşturmak dileğiyle sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.
Varol ZENGİNOBUZ
24/01/2018 , 02:24:45
çürütüyor...
Leman Emin Bayındır’ın başkanlığında ,İyi Parti Gaziemir Kurucu İlçe Yönetim Kurulunu tebrik eder,başarılar dilerim. İsmi çok akıllıca konulmuş.Düşünsenize kötülüyorsunuz,muhalefet yapıyorsunuz ve iyi parti diye zikrediyorsunuz. Söylediklerinizi çürütüyor ismi ile. Din, mezhep, ırk temelli sağ partilerden oy çekecek...Güneşin olduğu yerde ampüle ihtiyaç yoktur..
Gökhan Toprak
23/01/2018 , 23:27:04
Hayırlısı
İyi parti Gaziemir ilçe başkanının Aktepe Mahallesinde yaptigi kahve ziyarerinde bir konuşmasına şahit oldum. Orada şunu soyledi : bizim ulkemizde siyasetciler sadece onemli gunlerde ve secim calismalari basladiginda meydanlara cikarlar. Bizim vatandaslarimizin secim disinda neredeyse yuzlerine bakmazlar. Fakat biz bu gidişata son verecegiz. Biz sadece seçimden seçime ortaliklarda gorunen siyasetcilerden olmayacağız. Her firsatta her zaman meydanlarda, sokaklarda vatandaslarimizin yaninda olacagiz. Genel baskanimiz Meral Akşener\'in dedigi gibi biz koltuk degil ayakkabilari eskitecegiz sozunu aynen yerine getirecegiz. Bizi goren siyasetcilerde bizi ornek alarak vatandaslarin arasina karisacak. Sonucta sadece secim zamani selam verilen seçmen gerektigi degeri gorecek dedi. İnanmasi zor geliyor ama insallah gaziemir icin iyi olur iyi seylerin baslangici olur yeni parti. Sahsen ilce baskaninda o isigi gordum.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin