CHP Gaziemir’den Yücel’e merhaba Güven’e vefa
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler

CHP Gaziemir’den Yücel’e merhaba Güven’e vefa

Facebook'ta paylaş
CHP Gaziemir İlçe Örgütü, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
26/01/2018 , 20:27:18

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir İlçe Örgütü, İlçe Başkanı Kasım Özkan önderliğinde CHP İzmir İl Başkanı seçilen Deniz Yücel’i ziyaret etti, ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. CHP İzmir İl Başkanlığı’ndaki ziyarette konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Bu nazik ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. İl kongremizde bana ve il yöneticisi arkadaşlarıma çok önemli ve çok onurlu bir görev verdiniz. Bu göreve layık olmak için en iyi şekilde çalışıyoruz. Gaziemir İlçe Başkanımız Kasım Özkan, ilçe yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kollarımıza kongre sürecinde verdiği destek ve dik duruşlarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘Mücadelemizi büyüteceğiz’

İl Başkanı Deniz Yücel’e, 1950’li yıllara ait Gaziemir ilçe örgütünün fotoğrafını armağan eden İlçe Başkanı Kasım Özkan, “Yenilenmenin, demokrasinin ve adaletin tek adresi olan CHP, gerçekleştirilen ilçe ve il kongrelerinin ardından yenilenmiş, 2019’da yapılacak Yerel, Genel ve ülkemizin kaderini tayin edecek Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için daha da güçlenmiş bir örgüt yapısına kavuşmuştur. Örgütlerimizin, ülkemizin içinden geçtiği tarihi süreçte yeni yönetim kadrosuyla bu seçimlere eksiksiz biçimde hazırlanacağına inancım ve güvenim tamdır. Bu onurlu ve bir o kadar da zorlu görevinizde her zaman yanınızdayız. Partimizin iktidarı, ülkemizin geleceği için mücadelemizi daha da büyüteceğiz” diye konuştu.

 

Güven’e vefa
CHP Gaziemir İlçe Örgütü, İl Başkanı Deniz Yücel’e hayırlı olsun ziyaretinin ardından önceki dönem İl Başkanı Asuman Ali Güven için de teşekkür yemeği düzenledi. İlçe yönetiminin tam kadro katıldığı yemekte Başkan Kasım Özkan, “Önceki dönem İl Başkanımız Asuman Ali Güven’e görev sürensince partimize verdiği emek ve sağladığı katkı için teşekkür ederim” diye konuştu. Özkan, Güven’e teşekkür plaketi verdi.

Eski İl Başkanı Asuman Ali Güven “Vefanın kitabını yazan CHP Gaziemir İlçe Örgütü yine örnek bir davranışa imza atarak, vefalı davranışıyla beni gururlandırdı. Başta İlçe Başkanımız Kasım Özkan olmak üzere ilçe yöneticileri ve Gaziemir örgütüne nazik davranışını için çok teşekkür ederim. Benim ve partimiz için ayrı önemi bulunan Gaziemir ilçe örgütümüzle birlikte mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu.

Varol ZENGİNOBUZ
28/01/2018 , 20:50:26
bekliyoruz....
Sn.ilçe başkanım; göreve başladığınızdan itibaren ziyaretlerinizi basından muntazaman takip etmekteyim. Bu ziyaretlerinizi önemsiyor ve olumlu buluyorum. Partimiz ve şahsınız yoğun günler geçirmekte olup,ilerleyen günlerde sizi ve yönetim deki arkadaşları zaman zaman ABDULLAH ARDA meydanında da görmek ve ağırlamak isteriz. Dostlarınızı sık sık ziyaret ediniz. Çünkü üzerinde yürünmeyen yollar, diken ve çalılarla kaplıdır.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
26/04/2024 , 10:14:08
AKTÜEL
25/04/2024 , 10:43:09
GAZİEMİR
24/04/2024 , 18:56:48
GAZİEMİR
24/04/2024 , 11:43:42
YAŞAM / MAGAZİN
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin