İYİ PARTİ GAZİEMİR İLÇE 1.OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

İYİ PARTİ GAZİEMİR İLÇE 1.OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

Facebook'ta paylaş
Kongrede İyi Parti Gaziemir İlçe Başkanı seçilen Av.Leman Emin Bayındır “Meral Akşener’in başkanlığında kurulan İyi Parti kısa sürede halkın umudu olmuştur” dedi.
11/02/2018 , 21:54:55

Şubat’ın ilk haftası İyi Parti İzmir İl teşkilatlarında ilçe kongrelerine sahne oldu. Partinin ilçelerde kuruluşunun ardından ilk olağan kongreleri de bir biri ardında gerçekleşmeye başladı.

 

Bunlardan biri de İyi Parti Gaziemir İlçe 1.Olağan Kongresi oldu.

 

Av.Leman Emin Bayındır’ın kurucu başkanlığında kurulan Gaziemir İyi Parti ilk kongresini Gaziemir Belediyesi Nikah ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi.

İzmir ve Manisa’dan gelen İyi Parti ilçe başkanlarının takip ettiği kongreye, ADD Gaziemir Şube Başkanı Turgay Altınışık’ta davetli misafir olarak yer aldı.

Tek aday listesinin yarıştığı kongrede kurucu başkan Av.Leman Emin Bayındır ilçe başkanlığı görevine yeniden seçildi.

İyi Parti Gaziemir İlçe Yönetimine şu isimler girdi; Beyhan Mutlu, Vicdan Okumuş, Salih Gökbudak, Gonca Arıkan, Ramazan Karabulut, Figen Yıldırım, Ramazan Biçici, Hicran Durukan, Tuncay Dönmez, Emine Arağ, Erdem Kahraman, Seher Batur, Ahmet Arslan, Serap Keskin Yazıcı, Hasan Yücel, Asena Damla Kaya, Ahmet Kazak, Suzan Bayır, Mehmet Tokmak, Burcu Şenergüç, Melih Şenergüç, Kemal Esendağlı, Mehmet Yalman, Hüseyin Kaya, Müsret Akay, Önder Atsan, Hüsnü Ecemiş, Muharrem Şavgar, Levent Yazıcı ve Nuri Güner.  

 

Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri; Esin Durgut, Serdar Çakmakçı, Abdullah Kadiroğlu, Cevat Ülger, Nazif Şen, Nazan Kayar, Ali Şenkal, Mustafa Öztürk, Nurper Başgör, Eray Mercan, Hasan Türk, Sebile Öztürk, Azmi Erken, Sinem Dağlıdil, Selime Balcı, Talip Ersoy Kahyaoğlu, Nurten Keskin, Kadri Önal, Damla Topçu, Hüseyin Mutluay, Sibel Akdemir, Ramazan Avanoğlu, İbrahim Yıldız, Ali Oruç, Hasan Demirdelen, Ramazan Kaya, Hasan Hüseyin Aydın, Zekiye Mutlu, Cemal Sıkı ve Zehra Okan.

 

İyi Parti Gaziemir Üst Kurul Delegelikleri şu isimlerden oluştu; Leman Emin Bayındır, Beyhan Mutlu, Vicdan Okumuş, Salih Gökbudak, Gonca Arıkan, Ramazan Karabulut, Hicran Durukan, Ramazan Biçici, Nazif Şen, Kemal Esendağlı, Emine Arağ, Ahmet Arslan, Burcu Şenergüç, Erdem Kahraman, Serap Keskin Yazıcı, Tuncay Dönmez, Mehmet Tokmak ve Hüseyin Kaya.

Yedek üst kurul delegeleri; Nuri Güner,Hüsnü Eçemiş, Melih Şenergüç, Ali Şenkal ve Suzan Bayır.

 

Bayındır: Akşener ve İyi Parti Türkiye’nin Umudu!

 

Kongrede İyi Parti Gaziemir İlçe Başkanı seçilen Av.Leman Emin Bayındır yaptığı konuşmada bayram havasında bir kongre yapmayı çok arzu ettikleri halde iktidarın baskısı altında kongrelerini çok kısa sürede yapmak durumunda kaldıkları ifade etti.

 

“İyi Parti Gaziemir’de kurmak adına iki ay kadar öne atanmama rağmen Akşener’e gönül verenlerin oluşturduğu kurucular kurulu üyelerimizin heyecanıyla kısa sürede hayli yol aldık. Öncelikle bir kadınlara cesaret veren genel başkanımız sayın Meral Akşener’e çok teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarıma siz değerli Gaziemirlilere hizmet etme şerefini layık gören il başkanımız sayın Yıldırım Ulupınar’a teşekkür ediyorum. Birlikte yürümeyi göze alan başkanvekilim Beyhan Mutlu, kıymetli hocam Ramazan Karabulut, yıllardır edindiği siyasi tecrübesini bizlerle paylaşan Vicdan Okumuş ve bugüne kadar siyasi parti üyeliği dahi yapmamış ancak heyecanı ve iyiliği ile Gaziemirlilere hizmet etmeye can atan kurucular kurulumuzun tüm değerli üyelerine emekleri ve cesaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diyen Bayındır toplumun hızla ayrıştırılmaya çalışıldığına dikkat çekti.

 

Bayındır konuşmasında şunları dile getirdi; “Bizler bugüne kadar Atatürkçü, Milliyetçi veya örf ve adetlerine bağlı olduğu için Muhafazakar olarak ayrıştırıldık. Kadın olarak doğduğumuz için siyasetten ayrıştırıldık. Dünyada pek çok ülke kadının merhameti, gücü ile yönetilirken bizler kadını hep görmezden geldi, dışlandık! Memleketimizin içinden geçtiği bu zor günlerde genel başkanımız sayın Meral Akşener’in önderliğinde kurulan İyi Parti halkın umudu olmuştur. Sayın Akşener ayrıştırmadan, hoşgörüyle, farklılıklarımızı kabul ederek ‘Bu memleket bizim’ diyenlerin sesi, kadınların temsilcisi olmuştur. Bugün burada Gaziemir’in üzerine bir güneş gibi doğuyoruz. Gün hep birlikte iktidar yürüyüşünü başlatma günüdür. Her gün daha yoksullaşan, açlığa, yokluğa, işsizliğe mahkum edilen halkımızın refahı ve mutluluğu, çocuklarımızın ve özelliklede kız çocuklarımızın aydınlık geleceği için, çağdaş, sosyal bir hukuk devleti gibi yönetilen, özgür ve demokratik Türkiye umuduyla herkesi İyi olmaya davet ediyorum. Bu uğurda zorlu ama onurlu bir yürüyüşe çağırıyorum. Çok çalışacağız. Muhabbetle selamlaşacağız. Her birimiz korkuların, engellerin üstesinden gelebilecek ‘Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır’ diyen cesur vatanseverleriz. “  

 

 

 

 

   

Varol ZENGİNOBUZ
11/02/2018 , 23:30:25
tebrikler...
Sn. Av.Leman Emin Bayındır hanımefendi; Şahsınızı ve yönetime seçilen tüm arkadaşlarınızı tebrik eder, Her biriniz korkuların, engellerin üstesinden gelebilecek Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır’ diyen cesur vatanseverlerin çalışmalarında başarılar diliyorum.... Hayatta birini sev ve onu kazanmak için çabala. Sabret ve sevgini göster. Kabul ederse zafer onundur etmezse suç senindir. Çünkü hak etmeyeni seçmişindir.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin