AK PARTİ İL’DE II.ŞENGÜL DÖNEMİ
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

AK PARTİ İL’DE II.ŞENGÜL DÖNEMİ

Facebook'ta paylaş
Ak Parti İzmir’de yeniden işlemeye başlayacak olan kongre takvimi öncesinde Ak Parti Genel Merkezi İzmir İl Başkanlığı görevine Aydın Şengül’ü atadı. Şengül ilçe ve il kongre takvimini başlatırken mevcut İzmir İl Yönetimi ile birlikte çalışacak. Şengül’ün atanma kararı teşkilatta da hareketlenme yarattı.
15/02/2018 , 22:58:17

Ak Parti Genel Merkezi bir dönem il başkanlığı bir dönem İzmir Milletvekili olarak görev yapan Aydın Şengül’ü bir kez daha İzmir İl Başkanı olarak atadı.

 

Merakla beklenen ilçe il kongresi takvimi öncesinde Ak Parti Genel Merkezi Bülent Delican’ı il başkanlığından alarak, sürecin Aydın Şengül’ün il başkanlığında tamamlanacağı işaretini verdi. Ak Parti İzmir İl Başkanlığı’nda görev değişimi olurken, il yönetim kurulunda ise herhangi bir görevden alma ve atama yapılmadı. Şengül ve il yönetimi önce ilçe kongrelerini ve ardından il kongresinin takvimini belirleyecek.  İlçe kongreleri öncesinde İzmir’de yirmi civarında ilçede de ilçe başkanları görevden alınarak yerine yeni atamalar gerçekleştirileceği de gelen bilgiler arasında!

 

Aydın Şengül’ün il başkanı olarak atanması parti teşkilatını da hareketlendirdi. Teşkilat üyeleri uzun bir dönemdir il ve ilçelerde yeni görevlendirmeler yapılacağı beklentisindeydi. Şengül’ün atama kararı teşkilat içinde genel olarak olumlu karşıladı.

 

Ak Parti İzmir İl Başkanlığı’na Aydın Şengül’ün yeniden atanmasıyla ilgili İzmir İl Teşkilatı’nda üst düzey isimlerden görüşler gelmeye devam ediyor.

Ak Parti İzmir İl başkan yardımcılarından Nazmi Yılmaz yaptığı açıklamada şunları söyledi;

 “Aydın Şengül uzun zamandır Ak Parti’nin başarısı için çalışmış, partimizi İzmir’de iyi bir yerlere getirmek için emek vermiş tecrübeli bir arkadaşımız. Aydın Şengül gerek il başkanı olarak gerekse İzmir Milletvekili olarak geçmişte elde ettiği tecrübeler dikkate alınarak yeniden Ak Parti İzmir İl Başkanı olarak atanmış başarılı bir isim. Şimdi vargücümüzle hep birlikte Aydın Şengül başkanımıza destek olacağız. İ

4 yıla yakın bir zaman çalıştığımız Bülent Delican arkadaşımızda il başkanı olarak özverili bir hizmet vermiştir. Bülent Delican, 2’si genel seçim, 2’si referandum olmak üzere 4 önemli seçimde partimizi İzmir’de başarısı için büyük mücadele verdi. 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sırasında ve sonraki 27 günde İzmir Konak Meydanı'nda Demokrasi Nöbeti tutan her partiden İzmirlilerle birlikte meydanlardaydı. Kendisine partimize verdiği tüm hizmetlerinden dolayı teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Bundan sonraki siyasi ve sosyal yaşamında başarılar diliyorum. Yeni süreç herkes için hayırlı olsun!” 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
28/03/2024 , 15:06:56
SİYASET
27/03/2024 , 12:57:25
AKTÜEL
26/03/2024 , 20:36:37
SİYASET
26/03/2024 , 20:20:08
SİYASET
25/03/2024 , 12:37:57
SİYASET
25/03/2024 , 12:27:09
SİYASET
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin