NAZMİ YILMAZ’DAN BİRLİK MESAJLARI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
SİYASET

NAZMİ YILMAZ’DAN BİRLİK MESAJLARI

Facebook'ta paylaş
Ak Parti Gaziemir İlçe Başkanı olarak atanan tecrübeli siyasetçi parti içinde ve dışında tüm kesimlerle samimi diyalog kuracaklarını söyledi. Yılmaz “Gaziemir’e, Gaziemirlilere hep birlikte hizmet edeceğiz” dedi.
14/03/2018 , 00:30:04

Uzun bir bekleme sürecinin ardından Ak Parti Gaziemir’de beklenen oldu. Kongre sürecinin arifesindeki ilçe teşkilatının başına tecrübeli siyasetçi Nazmi Yılmaz ilçe başkanı olarak atandı. Ak Parti Genel Merkezi Gaziemir ilçe başkanlığı görevi için önerilen üç isim arasından en tecrübeli isim olan Nazmi Yılmaz’dan yana tercih kullandı. Yılmaz’ın atanma haberi kısa sürede sosyal paylaşımda yayılırken, partililer başarı dileklerini belirten mesajlarını arkadaşlarıyla paylaştılar.

Yerel Haberci İmtiyaz Sahibi Türker Küpcük’e açıklamalarda bulunan Nazmi Yılmaz herkese birlik ve işbirliği mesajı gönderdi. Önceliklerinin her zaman Gaziemir’e ve Gaziemirliler hizmet etmek olduğunu vurgulayan Yılmaz geniş toplum kesimleriyle mutabakat arayacaklarının altını çizdi.

Nazmi Yılmaz görüşünü şöyle dile getirdi;

“Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedefler doğrultusunda hareket edeceğiz. Türkiye’nin önünde çok önemli seçimler var. İlki 2019 Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimler. Diğeri Kasım ayında birlikte yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleri! Teşkilatımızı önemli seçimlere güçlü bir şekilde hazırlamak için tüm mesaimizi bu işlere harcayacağız. Bizim için Ak Parti teşkilatımızın tüm üyeleri vazgeçilmezdir. Her biri bizim için çok değerlidir. Yapacağımız ilçe kongresinde tüm mahallerimizin temsiline büyük önem vereceğiz. Gaziemir’in demografik yapısını kucaklayan bir yönetim oluşturacağız. Parti teşkilatımızın içerisinde olduğu gibi parti dışında toplumuzun tüm kesimlerini kucaklayan bir anlayış ortaya koyacağız. Bizim dışımızdaki diğer siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla da, sivil toplum kuruluşlarıyla da, muhtarlarımızla da samimi bir diyalog geliştireceğiz. Gaziemir’e hizmet etme konusunda birlikte hareket edeceğiz. Genel iktidarın temsilcileri olarak bizler, yerel yönetimi temsil eden belediye başkanımızla birlikte Gaziemir’e hizmet getirmek için hep birlikte çalışacağız.”   

 

  

 

 

 

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
19/04/2024 , 16:14:04
SİYASET
19/04/2024 , 15:30:12
GAZİEMİR
17/04/2024 , 12:06:42
AKTÜEL
17/04/2024 , 11:29:39
YAŞAM / MAGAZİN
18/04/2024 , 09:19:14
GAZİEMİR
15/04/2024 , 12:38:32
GAZİEMİR
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin