Şenol: Barış tohumları ekmeyi sürdüreceğiz
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
GAZİEMİR

Şenol: Barış tohumları ekmeyi sürdüreceğiz

Facebook'ta paylaş
Bu yıl 21’inci kez düzenlenen Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’ne katılan yerli ve yabancı heyetlere verilen kapanış resepsiyonunda konuşan Başkan Halil İbrahim Şenol, “Şenliğimiz aracılığıyla çocuklarımızın yüreklerine barış tohumları ekmeye devan edeceğiz” diye konuştu
27/04/2018 , 11:42:21

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği 21. Gaziemir Ulusal ve Uluslar arası Çocuk Şenliği’ne 10 ülke ile Sivas ve Batman’dan katılan heyetlerin onuruna kapanış resepsiyonu düzenlendi. Azerbaycan, Rusya, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Makedonya ve Romanya, Litvanya, Gürcistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Gana ile Batman ve Sivas’tan şenliğe gelen heyetlerin hazır bulunduğu resepsiyonda konuşan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol tüm katılımcılara teşekkür etti.  


Şenliğin komite üyelerine teşekkür eden,  hediye veren Başkan Şenol, “21 yıldır bu şenliğe katılarak bizleri onurlandıran tüm ülke heyetlerine teşekkür ediyorum. Bu şenliğe katılan herkes dünya barışına çok önemli katkı sağlıyor. Her yıl şenliğimizde misafir ettiğimiz çocuklar ile konuk heyetler, bizim yurt dışındaki gönüllü barış elçilerimiz oluyor. Dünya barışında geleceğin sahipleri çocuklara önemli görevler düşüyor. Çünkü gelecek onların ellerinde. Biz de şenliğimizle çocuklarımızın yüreğine sevgi, barış tohumları ekerek dünya barışına katkı koyuyoruz. Dilerim dünyanın geleceğine barış hakim olur” diye konuştu.
Gaziemir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun gösteri yaptığı gecede şenliğe katılan heyet temsilcileriyle pasta kesen Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, “Bu geceyi kapanış resepsiyonu olarak kabul etmeyin. Önümüzdeki yıl düzenleyeceğimiz 22. şenliğin ilk buluşması olarak görmenizi istiyorum” dedi.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
21/04/2024 , 15:48:12
YAŞAM / MAGAZİN
21/04/2024 , 15:40:21
YAŞAM / MAGAZİN
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin