SEYDİKÖYLÜLER TİYATROLARIYLA MEYDANDAYDI
Yerel Haberci
Hava Durumu
Arşiv
Gazete Manşetleri
RSS Beslemeleri
Linkler
// echo $giris_bas;
AnaSayfam Yap
Sık Kullanlanlara Ekle
Bize Ulaşın
Ana Sayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Linkler
KÜLTÜR ve SANAT

SEYDİKÖYLÜLER TİYATROLARIYLA MEYDANDAYDI

Facebook'ta paylaş
Seydiköy’de Eski Yaşam adlı oyun bu kez sinema tadında Gaziemirlilerle buluştu.
12/05/2018 , 18:53:17

Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez, CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, İyi Parti İlçe Başkanı Leman Emin Bayındır’ında bulunduğu bine yakın Gaziemirli Seydiköy’de Eski Yaşam adlı oyununu sinevizyon ekranından izledi.

Seydiköylüler Derneği Başkanı Hakan Süvari dernek olarak kuruldukları gündem bu yana geçen dokuz yılda düzenledikleri etkinliklerle Seydiköy’ün kültürünü yaşattıklarını söyledi. Başkan Süvari “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Dayanışma Gecesi başta olmak üzere Seydiköylüleri bir araya getirdik. Seydiköylüler Derneği olarak oluşturduğumuz Türk Halk Müziği Korosu ile verdiğimiz konserler ve son iki yıl önce kurduğumuz tiyatro ekibiyle Seydiköy’de Eski Yaşamı canlandıran oyunumuza Gaziemirliler çok büyük ilgi gösterdi. Bir dernek bundan başka daha ne yapabilirdi ki diye bazen kendi kendimize sorduğumuz oluyor! Yönetim kurulumuz ile birlikte kararlaştırdığımız ve gerçekleştirdiğimiz projelerde her zaman en çok desteği başta Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Gaziemir Kaymakamımız sayın Yaşar Dönmez olmak üzere sizlerden aldık” dedi.

 

Gaziemir Kaymakamı Yaşar Dönmez ve Gaziemir Belediye Başkanı adına etkinliğe katılan CHP Gaziemir Belediye Meclisi Üyesi Emin Aksoy’da yaptıkları konuşmada Seydiköylüler Derneği Başkanı Hakan Süvari ve yönetimine teşekkür etti. Seydiköy’de Eski Yaşam oyunun sahnelenmesinde emeği geçen herkesi tebrik etti. Gösteri öncesi kısa bir konuşma yapan oyunun yazarı Abdülkadir Özalp amaçlarının geçmişte yaşayan ve iz bırakan büyüklerin yeni nesillere aktarmak olduğunu söyledi. Özalp sıranın Gaziemir’de Eski Yaşam oyununa geldiğini ifade etti.

Henüz Yorum Yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapmak İstermisiniz ?


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
23/04/2024 , 13:37:14
AKTÜEL
23/04/2024 , 13:32:29
GAZİEMİR
21/04/2024 , 16:19:04
GAZİEMİR
21/04/2024 , 15:51:55
SPOR
21/04/2024 , 15:48:12
YAŞAM / MAGAZİN
21/04/2024 , 15:40:21
YAŞAM / MAGAZİN
 
Köşe Yazarları
Köşe Yazarları
Editörün Seçtikleri
Gaziemir'den Tüm Dünyaya Yerel Haberler. Bizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarından Takip Edebilirsiniz.
Bizi Takip Edin